ASTRONOMI
GUIDEN




Osorterat > Mat och filosofi

Okänd användare
Lör 27 apr 2013 20:16:53
Hallå. Jag har två stycken viktiga funderingar, det har inte direkt med astronomi att göra men ni på detta forum är ju naturvetenskapsmän och kan säkerligen bringa lite klarhet i denna fråga. Frågan är: Säg att jag har en enda stuvad makaron och förtär denna och kan tydligt och klart känna smaken av denna, skulle denna smakupplevelse vara möjlig att förstärka? eller kan en smak bara vara en smak och inte kännas på något annat sätt? För att för enkelhetens skull ta ett exempel på detta: Skulle smak upplevelsen bli större om jag exempelvis åt en klump stuvade makaroner? Och hur är det med sinnen överlag: skulle denna sak exempelvis gå att jämföras med om jag har en riktigt jobbig kompis och så delar jag så att det finns två av honom, är han då lika jobbig eller dubbelt så jobbig? Tack för era svar.

Copyright 1999-2017 AstronomiGuiden

Information

fsk löfdsj fkdsl jfdkls jfksld jsakfl dsjk lfds