ASTRONOMI
GUIDEN
AstronomiGuiden > Undersökningar > Delta i AstronomiGuidens undersökning 2013

Okänd användare
Sön 13 okt 2013 03:57:42
Vi på AstronomiGuiden har satt ihop en liten undersökning som vi gärna vill att våra medlemmar deltar i. Självklart vill vi får ett intressant resultat på våran undersökning, men eftersom det är ganska ovanligt med undersökningar kring astronomi och amatörastronomi så blir det ännu viktigare att folk säger vad de tycker!

Ni hittar undersökningen här : http://www.astronomiguiden.se/undersokning.asp

Undersökningen består av 30 frågor, men alla frågorna behöver ni inte svara på under samma dag. Ni kan göra några frågor idag och resten någon annan dag. Dock är det viktigt att ni slutför undersökningen innan 31 december 2013. Om ni inte slutför undersökningen innan det datumet kommer era svar inte att komma med. Vi är medvetna om att det kanske inte är så superkul att svara på fråga efter fråga, men vi vill verkligen understryka hur viktigt det är att delta! Det är svårt att säga i förhand hur viktigt det är, men förhoppningsvis kommer olika instanser att kunna se resultatet i slutänden.

Vi vill även påpeka om att man måste vara inloggad för att göra undersökningen. Det är för att garantera att inga dubbelpostningar sker. Men var inte oroliga, ingen privat information kommer att spridas i våran undersökning. Det kommer enbart att publiceras procent hit och dit, och inga namn eller konton kommer att visas. Direkt efter undersökningen, och vi överfört data för att analyseras, kommer alla resultat i databasen att raderas. Ingen kommer att veta att Tommy tyckte si eller så.

Tack på förhand!

Copyright 1999-2017 AstronomiGuiden

Information

fsk löfdsj fkdsl jfdkls jfksld jsakfl dsjk lfds